Refluthin Munt Kauwtabl 48

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De unieke combinatie van minerale zuurteregelaars (calciumcarbonaat en magnesiumcarbonaat) en de beschermende stoffen van de vijgencactus heeft een tweevoudige werking.

  1. Neutraliseert snel: De minerale zuurteregelaars neutraliseren snel overtollig maagzuur, wat leidt tot een snelle verlichting van acute symptomen zoals brandend maagzuur en zure reflux
  2. Verzacht en beschermt: Het extract van de vijgencactus vormt een verzachtende en beschermende film over het aangetaste slijmvlies in de slokdarm.

De actieve stoffen – magnesiumcarbonaat, calciumcarbonaat en vijgencactusextract - komen vrij tijdens het kauwen waardoor ze onmiddellijk beschikbaar zijn in de maag, waar ze kunnen inwerken. Hierdoor verdwijnen de klachten snel.

Gebruik

Tot 4 maal per dag 1 kauwtablet.

Samenstelling

1 kauwtablet bevat: 450 mg calciumcarbonaat, 50 mg magnesiumcarbonaat, 75 mg vijgencactusextract, sorbitol, maïszetmeel, maltodextrine, pepermuntolie, magnesium-stearaat.

Indicatie

Brandend maagzuur - zure reflux - aanhoudende druk in de maag

Contra indicatie
  • Bij overgevoeligheid of allergie voor pepermuntolie of een van de andere bestanddelen
  • Bij erfelijke fructose-intolerantie
  • Bij kinderen jonger dan 12 jaar
  • Bij nierproblemen (bijv nierstenen, nierfunctiestoornissen)
  • Bij te hoge calciumgehaltes in het bloed of de urine
  • Bij een te laag fosfaatgehalte in het bloed
Gegevens
CNK4420683
FabrikantenSchwabe Pharma Belgium (VSM)
MerkenSchwabe