Librestil Duocaps 30

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Librestil is een voedingssupplement in een innovatieve duocapsule op basis van essentiële lavendelolie (Lavandula angustifolia), Ashwagandha extract en vitamine B6. Het bevat krachtige en natuurlijke extracten om stress los te laten en opnieuw je balans te vinden.

Gebruik

1 duocapsule per dag bij de maaltijd

Samenstelling

Gehydrogeneerde zonnebloemolie (Helianthus annuus); Omhulling: Visgelatine; Ashwagandha extract (Withania somnifera 120 mg – min. 35% withanoliden); Lavendelolie (Lavandula angustifolia Mill. 80 mg); Vulstof: Microkristallijne cellulose; Pyridoxinehydrochloride (vit B6 2 mg – 143 % RI*); Kleurstof: ijzeroxide *RI: referentie-inname

Indicatie

Librestil combineert in zijn unieke duocapsule essentiële lavendelolie met een geconcentreerd Ashwagandha extract. Deze unieke combinatie zorgt voor een drievoudig werkingsmechanisme:

- Rustgevend

- Omgaan met stress

- Geeft (mentale) energie

Contra indicatie

Er zijn geen klinische gegevens beschikbaar over het gebruik van Librestil tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Het gebruik van Librestil in geval van zwangerschap/borstvoeding is uit voorzorg niet aanbevolen.

Uit voorzorg wordt de combinatie van Librestil met kalmerende middelen of alcohol afgeraden.

Librestil kan de rijvaardigheid en het vermogen om machines te bedienen verminderen. Wanneer u dit voedingssupplement inneemt en dit gewaar wordt, is het beter niet met de wagen te rijden of machines te bedienen.

Een voedingssupplement kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en gezonde levensstijl niet vervangen. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden. Gebruik Librestil niet als je allergisch bent voor één van de ingrediënten of als je een verminderde leverfunctie hebt.

Details
CNK4354304
FabrikantenEG Generics & Consumer
MerkenEurogenerics (EG)